Henkilöstö


Jenni Viitottu esittely 
Valmistuin viittomakielen tulkiksi 2009 ja kirjoitustulkiksi 2012. Vuosien aikana kokemusta on kertynyt hyvin erilaisista tilanteista. Opiskelutulkkauksissa tietoa on kertynyt esim. metalli-, auto-, rakennus- ja hoitoalalta. Osaamista löytyy myös hevosista ja koirista. Pidän mm. musiikista, laulujen tulkkaamisesta ja uusien asioiden opettelemisesta.
Kirjoitustulkkauksessa teen myös valjastulkkauksia.
Toivottavasti tapaamme pian!


Heli Viitottu esittely
Viittomakielen tulkiksi valmistuin 2012 ja kirjoitustulkiksi 2013.
Olen toiminut tulkkina peruskoulusta eri ammattiopintoihin sekä monipuolisesti eri asioimistilanteissa. Kokemusta on myös tukiviittomien opetuksesta.
Pidän työskentelystä kaikenikäisten ihmisten kanssa ja vaihtelevista tilanteista.
Tulkkina olen löytänyt unelma-ammattini!


Matleena Viitottu esittely
Olen valmistunut viittomakielen tulkiksi keväällä 2017. Teen erilaisia asioimistulkkauksia ja kokemusta on jo opiskelutulkkauksistakin. Mielenkiinnon kohteeni ovat erityisesti eläimet, koirista kilpikonniin. Tulkkaan mielelläni myös lauluja ja hengellisiä tilaisuuksia.

Esmeray
Olen valmistunut viittomakielen tulkiksi 2012. Olen tulkkina yhteistyöhaluinen, uutta tietoa janoava ja monipuolisuutta ihannoiva. Nautin siitä kun työni ja asiakaskuntani vaihtelee. Viittomakielen tulkin töitä olen tehnyt hieman yli kuusi vuotta ja viittomakielen kanssa olen ollut tekemisissä 13,5 vuotta.

Kirsi
Olen toiminut viittomakielen tulkkina jo vuodesta 1992.  Teen esimiestyön lisäksi viittomakielen tulkkausta suomen ja ruotsin kieleltä suomen ja suomenruotsin viittomakielelle. Opetan tukiviittomia ja tarjoan keskusteluterapiaa yksilö- ja pariterapiana. Olen valmistunut RE-sielunhoitoterapeutiksi vuonna 2010.

(c) copyright Kimaria 2019